fredag, april 21, 2006

Slide show forsøg

Hvis du gerne vil vise en række billeder som fortløbende bånd på en hjemmeside, kan det gøres ved hjælp af en flash kode genereret i et online fotoalbum. Billederne som vises her, er fra vores smukke persiske gulvtæppe, som vi anskaffede fornylig; det er formidabelt til barfodsdans eller en slapper på gulvet, eller bare til at glo på og lade fantasien få frit løb. Hvis de altså kommer frem; nogen skal muligvis først hente en ganske ufarlig flash player til browseren. (Altså Internet Explorer, Firefox, Mozilla - hvilket program du nu anvender til at læse internetsider, ved du).

Lejrskoleblog fra Canada - det er bar' billeder

Sjette klasse på St. Francis Xavier skolen, Manitoba, Canada har været på en herlig lejrskole, og deres lærer, mr Evans lægger fotos ud på bloggen til glæde for hele familien.

Der er ingen personlige oplysninger om børnene, som kunne vække anstød hos folk, der vil værne om privatsfæren, og iøvrigt ingen længere beskrivelser; disse billeder taler for sig selv. Måske ligger lejrturen lige op til sommerferien - og næste år har klassen sikkert ikke samme lærer! Vi får et indblik i liv og glade dage på dette "camping trip to Calvary Temple Camp on Red Rock Lake in the Whiteshell."