lørdag, juni 24, 2006

Flickr album - smart lille flash kode
www.flickr.com


This is a Flickr badge showing photos in a set called poddytraining. Make your own badge here.
fredag, juni 23, 2006

Samlepose til mit grej


Samlepose til mit grej
Originally uploaded by netopNyrop.

Orden på sagerne, ellers blir jeg tosset! Efterhånden som jeg får anskaffet de små nyttige redskaber, der gør tilværelsen sjovere, opstår nye behov for at holde styr på det hele. Efter min mening kan tasker aldrig blive store nok, helst trasker jeg rundt med min herlige rygsæk hvor jeg går og står.På en eller anden måde passer det ikke sammen med minimalismen i mobiltelefonen som samtidig er kamera og FM radio og mp3 afspiller, og med iPod udstyret. Og så alle disse ledninger , der vikler sig ind i hinanden hvis man ikke ser sig for.

Denne nyttige pakkeløsning har den fordel, at jeg kan bruge velcro båndene også når jeg vil holde min iPod fast på armen.

Lyt til Podjournalen


IPod med pose og indviklede ledninger
Originally uploaded by netopNyrop.

Podcast-eksperten og journalisten Karin Høgh er nedkommet med sin første podcast. Den lille ny fik navnet Podjournalen og består af korte indslag som handler, om hvordan man overhovedet kommer igang med at lytte til podcast, anskuet fra mange vinkler. Vindern af navnekonkurrencen fik overrakt en dejlig hæklet iPodvarmer i 100% ren uld. Mere senere.

Karins sans for humor fornægter sig ikke, og jeg sprang til da jeg blev opfordret til at medvirke ved en lille gimmick omkring den såkaldte pod'etræning, som jeg selv foretrækker at skrive poddytræning. Vi fik viklet os ind og ud af en historie om problemer med ledningskludder til øreknopperne under megen latter og moro.
Find Podjournalen på http://www.podblog.dk

PS Jo, jeg kender det - og løser selv mit problem ved hjælp af velcro bånd, elastikker og en grim transparent lille plastictaske, som oprindelig indeholdt silkeundertøj fra Aldi - på husmortilbud.